Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 25/04/2019
13:00

Locatie
Tec4Jets

Description


Ga op 25 april mee op stap naar het onderhoudsbedrijf voor de vloot van TUI fly. Samen kunnen we genieten van een rondleiding door het bedrijf en kunnen we kennis maken met de praktijk. 

De inschrijvingen starten op 2 verschillende datums:

  • 31 maart om 20h: inschrijving chauffeurs
  • 2 april om 20h: inschrijving leden

Zoals steeds zoeken we enkele chauffeurs om ons veilig te mee te nemen vanuit en naar Oostende. Let op we verwachten dat de chauffeurs achterna ook terug richting Oostende keren. De eerste 4 chauffeurs die zich inschrijven kunnen zo eerst een plaatsje bemachtigen (het gereden verbruik wordt terugbetaald).

Over Tec4Jets

Eind 2003 startte TUI fly haar operaties met 5 vliegtuigen. Dankzij de professionaliteit en gedrevenheid van onze werknemers, is TUI fly  intussen de snelst groeiende Belgische luchtvaartmaatschappij met een vloot van maar liefst 34 vliegtuigen (types: B737-700NG, B737-800NG, B767, B787, E190 en B737 MAX).

Bekijk onze vloot hier.

Veiligheid en on time performance zijn heel belangrijk voor TUI. Het eigen onderhoudsbedrijf, Tec4Jets, is sinds 2008 verantwoordelijk voor het lijn- en basisonderhoud van de toestellen van TUI fly. De medewerkers van Tec4Jets verhelpen en voorkomen technische storingen door het zorgvuldig uitvoeren van de voorgeschreven inspectie- en onderhoudswerkzaamheden. Zij werken in Zaventem, Oostende, Charleroi of op één van de buitenstations.

Met meer dan 100 toegewijde, hoog opgeleide en zeer ervaren medewerkers bieden we 24 uur op 24, 7 dagen op 7, ondersteuning voor luchtvaartmaatschappijen op onze basissen en onze buitenstations.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement omdat de reserveringen zijn afgelopen of deze nog moeten beginnen, omdat u nog geen volwaardig lid bent of omdat u nog niet bent ingelogd.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder