Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 27/10/2020
08:30 : 18:30

Locatie
Northsea Flight Simulation

Description


“V1, Rotate … Positive rate, gear up”

Zin om zelf deze woorden eens te zeggen? EUROAVIA Oostende stelt met trots zijn volgende evenement voor: EUROAVIA Goes Airborne.

Uitzonderlijk kunnen wij de prachtige Airbus A320 simulator van Northsea Flight Simulation beschikbaar stellen voor onze leden en dit voor een volledige dag. Deze simulator is een perfecte replica van de A320 cockpit en om de ervaring nog levensechter te maken, staat dit alles op een full motion platform. Hierdoor kan je elke beweging van het vliegtuig voelen.

Wat bieden we precies aan: De deelnemende leden krijgen ±60 min om zich uit te leven in de simulator. Er worden verschillende vluchten aangeboden. Deze variëren van simpele touch & go’s tot een volledige vlucht. De deelnemers zullen opgedeeld worden in groepen (‘crews’) van 2 personen en worden verdeeld over de dag heen. 

Heb je zelf (nog) niet veel ervaring met vliegtuigen of vliegen in het algemeen? Geen nood, wij bieden een pakket aan dat gemaakt is voor jouw niveau. Daarnaast zal er zeker ook de nodige ondersteuning en begeleiding zijn. Een uitgebreide briefing voor jouw vlucht hoort hier natuurlijk ook bij!

Het verkrijgen van zo’n complexe simulator is uiteraard niet goedkoop, daarom vragen we aan de deelnemende leden een kleine vergoeding van €10. Normaal zou dit je ongeveer €150 kosten. De betaling regelen we na de inschrijving.

De plaatsen voor deze unieke gelegenheid zijn beperkt dus aarzel niet te lang! De inschrijvingen openen op maandag 19 oktober 2020 om 20u00. Het evenement zelf zal doorgaan op dinsdag 27 oktober 2020. Tot dan!

Bookings

Er kunnen geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement omdat de reserveringen zijn afgelopen of deze nog moeten beginnen, omdat u nog geen volwaardig lid bent of omdat u nog niet bent ingelogd.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder