Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - 09/05/2019
Hele dag

Locatie
Luchtmachtbasis Melsbroek

Description


Op 9 mei 2019 gaan we op uitstap naar de thuisbasis van de 15de Air Transport Wing van onze Belgische Defensie.

De inschrijvingen gebeuren op 2 verschillende data:

  • 21 april om 20h: Inschrijving chauffeurs
  • 22 april om 20h: Inschrijving Leden

Zoals steeds zoeken we enkele chauffeurs om ons veilig te mee te nemen vanuit en naar Oostende. Let op we verwachten dat de chauffeurs achterna ook terug richting Oostende keren. De eerste 4 chauffeurs die zich inschrijven kunnen zo eerst een plaatsje bemachtigen (het gereden verbruik wordt terugbetaald).

Over Melsbroek

Melsbroek is de thuisbasis van de 15de Air Transport Wing. Deze Wing voert vele transporten uit met zijn 11 Lockheed C-130 Hercules toestellen van het 20ste smaldeel. Voor personaliteitentransport en medische interventies zijn verder nog een Dassault Falcon 900, twee Dassault Falcon 20, twee Embraer ERJ 145 en twee Embraer ERJ 135 vliegtuigen inzetbaar, en beschikt men daarnaast ook over een gehuurd Airbus A321 toestel voor troepenverplaatsingen. Al deze toestellen van het 21ste smaldeel worden ook gebruikt door het koningshuis en de regering voor buitenlandse reizen. Het 21ste smaldeel had voor de komst van de gehuurde A321 een Airbus A330 toestel ter beschikking.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen worden geplaatst voor dit evenement omdat de reserveringen zijn afgelopen of deze nog moeten beginnen, omdat u nog geen volwaardig lid bent of omdat u nog niet bent ingelogd.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder